Energiahoito

Anna elämänenergian virrata vapaasti sisälläsi.

ENERGIAHOITO

Opiskelin energiavalmentajan jatkokurssina myös energiahoitajaksi 2021 Healing Housen kautta. Ensimmäisen kurssin kävin läpi 2021 (kehon energioiden ja chakrakeskusten  tasapainottaminen, avaaminen ja puhdistaminen) ja toisen kurssin suoritin 2022 (meridiaanit ja kaukohoitaminen).

 

Energiahoidossa asiakas makaa mukavasti selällään (joskus myös vatsallaan) ja käyn hellästi käsillä läpi jokaisen kehon chakra- eli energiakeskuksen varpaista päähän. Tunnustelen energian virtaamista ja luonnetta ja ohjailen sitä. Tasapainotan ylikierroksilla käyvää energiaa, vahvistan hitaalla käyvää energiaa, puhdistan pois energiatukoksia ja kanavoin tilalle puhdasta ja kirkasta energiaa.

Energiahoito vaikuttaa ihmisen autonomiseen hermostoon.

Anni
Anni

MITÄ ENERGIAHOIDOSSA TAPAHTUU?

Energiahoidon aikana keskityn meditatiiviseen tilaan, jossa kanavoin puhdasta elämänenergiaa vahvistamaan asiakkaan energiakeskuksia. Jokaisen chakran kohdalla tuntemukset vaihtelevat ja myös kehon puolissa on usein eroja (vasen ja oikea).

 

Kerron myös suullisesti tuntemuksistani, joita asiakkaan hoitamisesta ja energioiden tulkitsemisesta saan. Usein kehon eri kohdista nousee ylös eri asioita, ne voivat olla esimerkiksi tunteita tai mielikuvia, symboleja tai eläimiä ja ovat asiakkaalle yleensä hyödyllistä informaatiota.

 

Myös asiakkaalla itsellään saattaa tulla erilaisia tuntemuksia hoidon aikana: kehon tuntemuksia, muistikuvia, tunteenpurkauksia, värejä yms. Se on normaalia, eikä niitä tarvitse pelätä. Kehoomme jää paljon muistijälkiä eletystä elämästä. Jos tunteet ovat voimakkaita ja nostavat esiin prosesseja, hoito voidaan keskeyttää.

 

Jokainen hoito on erilainen ja yksilöllinen ja siinä tapahtuu juuri se mitä on tarkoitettu tapahtuvan. Joskus keho ei pysty ottamaan vastaan kuin hieman energiaa ja toisinaan taas paljon. Olo on usein hoidon jälkeen rennompi ja kevyempi, kuin taakkaa harteilta olisi lähtenyt. Joskus olo saattaa myös olla todella väsynyt, jolloin kehosta on lähtenyt paljon vanhaa energiaa pois

Se, mikä vahvistaa henkeä, vahvistaa kehoa. Se, mikä heikentää henkeä, heikentää kehoa.

MIHIN ENERGIAHOITO SOPII?

・Lisäämään energioiden virtausta kehossa

・Stressin ja jännitteiden purkamiseen kehosta

・Tunteiden purkamiseen kehosta

・Syvärentoutumiseen

・Väsymykseen ja uupumukseen

・Kehon tasapainottamiseen

・Chakrojen tasapainottamiseen

・Tuomaan energiaa ja vahvistamaan oloa

・Lisäämään elinvoimaisuutta

・Avaamaan meridiaaneja

 

Suosittelen myös yhdistettyä energiavalmennusta ja energiahoitoa!

Anni
TERVETULOA LOVING LIVING -TIIMIIN

KAUKOHOITO

Voin tehdä energiahoidon myös kaukohoitona eli etänä, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Energioissa ei ole ns. välimatkaa, niihin voidaan vaikuttaa aina.

 

Kaukohoidossa voit ottaa hoidon vastaan joko makuullasi tai istuen, rauhallisessa ympäristössä, jossa voit rentoutua ilman häiriötekijöitä. 

 

Sovimme etukäteen kaukohoidon aloitusajan, jolloin olemme molemmat rauhallisessa ympäristössä. Minä hiljennyn meditatiiviseen tilaan, otan yhteyden sinuun ja aloitan hoidon. Hoidon jälkeen lähetän sinulle viestillä/ääniviestillä hoidossa ilmenneet asiat ja sinä voit kertoa minulle omasi tai esittää kysymyksiä. 

 

Kaukohoito voi myös usein olla todella syvällinen ja spirituaalinen kokemus, sillä me usein rentoudumme oman kodin rauhassa syvemmin, kuin hoitolassa, jolloin hoito menee korkeammille tasoille. Hoidossa saattaa esiintyä mm. henkioppaita ja muita auttajia. 

ENERGIOIDEN VALMENNUS + KAUKOHOITO

Suosittelen myös yhdistettyä energioiden valmennusta ja kaukohoitoa! 🙂

 

Tässä yhdistelmässä otamme ensin etäyhteyden puhelimen/tietokoneen kautta (WhatsApp, Messenger, Telegram, Signal, Teams, Zoom). Käymme hieman läpi tämän hetken tilannettasi, mm. kuinka sinä voit, mihin toivoisit/kaipaisit apua, miltä kehossasi tuntuu ja mitä haluaisit lisää elämääsi.

 

Sitten päätämme puhelun, sinä käyt rentoutumaan ja minä hiljennyn kaukohoitoon. Jälkikäteen lähetän viestillä/ääniviestillä hoidossa ilmenneet asiat ja sinä voit kommentoida omat tuntemuksesi.

 

Annan sinulle myös yksilöityjä vinkkejä arkeen täydentämään hoitoa ja tasapainottamaan epätasapainossa olevia chakroja.

HUOM. Teen kaukohoitoja useimmiten Brasiliasta käsin, joten puhelinyhteyden laatu voi joskus temppuilla, pahoittelen tästä.

Anni
Thoughts are the language of the brain, and feelings are the language of the body.

OTA YHTEYTTÄ

Energiahoito 80 € / 1 h 
Kokeile myös yhdistettyä energiavalmennusta ja energiahoitoa 110 € / 1,5 h

 

Nyt myös uutena energiahoitoa kaukohoitona!

Kaukohoito 60€ / 40 min.
Yhdistetty energiavalmennus + kaukohoito 90€ / 1 h

    Scroll to Top